Kızılaydan Ramazan Yardımları - Son Dakika
Yerel

Kızılaydan Ramazan Yardımları

Kızılaydan Ramazan Yardımları

Bolu Şube Başkanı İka: "Ramazan ayı içerisinde bin gıda kolisi dağıtımı planlıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın muhtarlıklarına başvuru yapmasını bekliyoruz"

10.07.2013 15:32

Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, ramazan ayında bin gıda kolisi dağıtmayı planladıklarını söyledi.

İka, gazetecilere yaptığı açıklamada, hiç kimsenin açıkta kalmaması için Kızılay gönüllüleri olarak alışveriş merkezinde stant açtıklarını, ihtiyaç sahipleri için bağışta bulunmak isteyenlerin 19,90, 29,90 ve 39,90 liralık gıda paketlerinden alabileceklerini anlattı.

İka, gıda paketlerinin özenli değerlendirme sonucunda ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini, ayrıca tüm GSM operatörlerinden 2868'e atılan bir boş mesaj ile 5 liralık bağışta bulunulabileceğini kaydetti.

Ramazan boyunca çeşitli dernek ve kurumların iftar etkinliklerine de her türlü desteğin sağlandığını belirten İka, şöyle konuştu:

"Bolu halkının hayırsever yaklaşımları her zaman bizleri farklı kılmıştır. Bu ay içinde yapacağımız gıda paketleri yardımı ile dört kişilik bir ailenin bir aylık mutfak ihtiyaçları karşılanabiliyor. Yardımlarımızın dağıtımında son derece özenli hareket edilmektedir. Toplum lideri kabul ettiğimiz mahalle ve köy muhtarlarımızla büyük bir uyum ve işbirliği içinde bu yardımların dağıtımını planlamaktayız. Ramazan ayında bin gıda kolisi dağıtımı planlıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın muhtarlıklarına başvuru yapmasını bekliyoruz. Ayrıca bayram öncesi giyim eşyası dağıtımı konusunda da destek sağlanacak."

Amaçlarının Bolu'da kimsenin aç ve açıkta kalmaması olduğunu ifade eden İka, "Yardımı ve hayırı görev kabul eden tüm dernek ve kurumlarla  işbirliğimiz devam etmektedir. İçinde bulunduğumuz bu mübarek ayın büyük Türk milletine ve İslam alemine huzur, barış ve refah getirmesini, yapılan yardımlarla toplumdaki paylaşma ve kaynaşma hislerinin pekişmesini diliyorum" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılaydan Ramazan Yardımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement