Kore Dili ve Kültürü Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Kore Dili ve Kültürü Tanıtıldı

Kore Dili ve Kültürü Tanıtıldı

Dicle Üniversitesi'nde açılan Kore Dili ve Kültürünü Tanıtma faaliyetleri sonunda kursiyerler sertifikalarını almaya hak kazandı.

01.07.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde düzenlenen faaliyetler sonunda gerçekleştirilen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çoban, Müdür Yardımcısı Mustafa Uğurlu Arslan, eğiticiler Eunyoung Ju, Kyungae Kang ve Bumyub Han katıldı.

Merkezin faaliyetleri hakkında kısaca bilgi veren Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Çoban konuşmasını şunları söyledi: "Merkezimizin amaçları doğrultusunda açılan Kore Dili ve Kültürünü Tanıtma faaliyetinin ilgi görmesi üniversitemiz ve Diyarbakır'ımız adına sevinçle karşılanmıştır. Farklı diller ve eğitimlerle ilgili günden güne artan talepler bizleri üniversitemiz adına memnun etmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve halkımızın her türlü eğitim taleplerine merkezimizin en iyi şeklide cevap vermeye hazır olduğunu memnuniyetle belirtmek isterim."

Dillerin ve kültürlerin tanıtım etkinliklerinin, milletlerin tanışmalarında ve kaynaşmalarında önemli role sahip olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dicle Üniversitesi olarak öğrencilerimiz, çalışanlarımız, halkımız ve insanlık adına her türlü olumlu faaliyeti takdirle karşıladığımız gibi, desteklemeyi bir görev biliyoruz. Kore dili ve kültürünü tanıtma faaliyetinin üniversitemizde gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duymaktayız. Kurulduğu günden beri farklı dillerin eğitimi için faaliyetlerde bulunan merkezimizin, talep edilen eğitimlere cevap vermeye hazır olmasını üniversitemiz adına önemli bir katkı ve Diyarbakırımız adına önemli bir fırsat olarak değerlendiriyoruz."

Konuşmalardan sonra kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Tören, öğretim elemanlarının hazırladıkları Kore yemekleri ve ikramları ile kursiyerlerin hazırladıkları Diyarbakır yemekleri ve ikramları ile devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kore Dili ve Kültürü Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement