Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı

Korkuteli\'nde Yaz Kur\'an Kursları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yaz tatili boyunca Kur’an, siyer, ibadet, ahlak ve dini bilgilerin verileceği "Yaz Kur’an Kursları", Antalya’nın Korkuteli ilçesinde de başladı.

23.06.2015 12:05

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve yaz tatili boyunca Kur'an, siyer, ibadet, ahlak ve dini bilgilerin verileceği "Yaz Kur'an Kursları", Antalya'nın Korkuteli ilçesinde de başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, 22 Haziran'da başlayan kursların 9 hafta süreceğini belirten İlçe Müftüsü Duran Turgut, kursların üç dönem halinde gerçekleştirileceğini bildirdi. Turgut, "Her dönem 3 hafta olup, bu dönemler kendi içinde öğrenci seviyelerine göre 3 kurs şeklinde düzenlenecektir. 22 Haziran'da başlayan kurslar, 21 Ağustos 2015 tarihinde sona erecektir" diye konuştu.

Kursların merkez ve köylerde bulunan tüm cami ve Kur'an kurslarında verildiğini kaydeden Turgut, "Kurslarımız günde 3 saat haftada ise toplam 15 saat verilecektir. Kurslarımıza ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ve yetişkinler de katılabilecekler. Bu yıl kurslarımızda yaklaşık 5 bin adet dini kitap ücretsiz olarak dağıtıldı. Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı dilerken, görevlilerimize ise başarılar diliyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement