Kulp Belediyesi Değer Ailelerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Kulp Belediyesi Değer Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Kulp Belediyesi Değer Ailelerine İftar Yemeği Verdi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan değer ailelerine iftar yemeği verdi.

14.07.2015 14:18

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan değer ailelerine iftar yemeği verdi. Düzenlenen iftar yemeğine onlarca değer aileleri, Kulp Belediyesi eşbaşkanları, meclis üyeleri,HDP ve DBP yöneticileri katıldı.

Kulp Belediyesi Eşbaşkanları Sadiye Süer Baran ile Metin Dinar, değer aileleriyle birlikte olmanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek konuşmalarını şöyle sürdürdüler:

"Bu hayırlı Kadir Gecesinde bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için bizleri onure ettiniz. Bizler değerlerimize yakışacak şekilde yaşadık, mücadele ettik ve bundan sonrada o ilkelere sımsıkı sarılarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu hayırlı gecenin ve bu mübarek ayın İnsanlık için barış, huzur, kardeşlik, refah ve güvene vesile olmasını diliyoruz. Bu hayırlı gecede Allah hepimizin dualarını ve ibadetlerini kabul eylesin"

Daha sonra mevlit okundu, dualar edildi ve akşam ezanıyla birlikte iftar yemeğine geçildi. Yemek sonrasında Kulp Belediyesi yönetimi katılımlarından dolayı değer aileleri başta olmak üzere bütün misafirlerine teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kulp Belediyesi Değer Ailelerine İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement