Kulu'da Genişletilmiş Müdürler ve Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kulu'da Genişletilmiş Müdürler ve Danışma Kurulu Toplantısı

Kulu\'da Genişletilmiş Müdürler ve Danışma Kurulu Toplantısı

Konya'nın Kulu ilçesinde 2013-2014 2. Dönem Eğitim Bölgesi Genişletilmiş Müdürler Kurulu ve Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

11.02.2014 15:55  Güncelleme: 15:58

Konya'nın Kulu ilçesinde 2013-2014 2. Dönem eğitim Bölgesi Genişletilmiş Müdürler Kurulu ve Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Kulu Öğretmen Evi Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı başkanlığında 2013-2014 2. Dönem Eğitim Bölgesi Genişletilmiş Müdürler Kurulu ve Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya, Kulu Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı, Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dr. Murat Tütüncü, Şoförler Odası Başkanı Ömer Dağ, okul müdürleri ve şube müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, okulların bakım ve onarımları ile güvenli ortamların oluşturulması çalışmaları, aşamalı eğitim merkezi okulların görevleri, halk eğitim merkezi kursları, Ana-Kız okuldayız ve Haydi Kızlar Okula Kampanyaları ve Okullar Hayat Olsun Projeleri, 2013-2014 Eğitim öğretim yılının değerlendirmesi, öğrenci başarıları, sosyal, kültürel faaliyetler, rehberlik çalışmaları, öğretmen durumu ve ders tamamlama durumları, öğrenci devamsızlıkları, hizmet içi eğitim seminerleri, kalitenin arttırılması ile ilgili çalışmalar, zümre konuları ele alındı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu'da Genişletilmiş Müdürler ve Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement