Kuşadası'nda El Emeği Festivali'nde Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda El Emeği Festivali'nde Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi

Kuşadası\'nda El Emeği Festivali\'nde Ramazan Bayramı\'nda da yoğun ilgi

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği Festivali'nde kadınlar tarafından üretilen ürünler, Ramazan Bayramı'nda da büyük ilgi gördü. Festivalde açılan tezgahlarda takıdan ev eşyasına, tekstil ürünlerinden aksesuar ve hediyeliklere kadar birçok ürün satışa sunuldu. Festival, kente tatil için gelenlerin uğrak noktalarından biri oldu.

12.04.2024 15:17  Güncelleme: 15:21

Kuşadası Belediyesi tarafından kadınların ürettikleri ürünleri satışa sunarak ev ekonomilerine katkı sağlamaları için düzenlenen El Emeği Festivali'nde kurulan tezgahlara, Ramazan Bayramı'nda da ilgi yoğun oldu.

Kuşadası'nda, takıdan ev eşyasına, tekstil ürünlerinden aksesuar ve hediyeliklere kadar birçok ürünün satışa sunulduğu El Emeği Festivali, Ramazan Bayramı'nda da kente tatil için gelenlerin uğrak noktalarından biri oldu. Atatürk Anıtı önünde kurulan tezgahlar, renkli görüntüleriyle de dikkat çekti.

Festivalde tezgah açarak el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunan Kuşadalı kadınlar, gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, Başkan Ömer Günel'e teşekkür etti. Alışveriş yapanların da memnun ayrıldıkları El Emeği Festivali, 30 Nisan'a kadar devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda El Emeği Festivali'nde Ramazan Bayramı'nda da yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement