Kütahya Pazarlar İlçe Kaymakamı Pazarcı Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kütahya Pazarlar İlçe Kaymakamı Pazarcı Esnaflarını Ziyaret Etti

Kütahya Pazarlar İlçe Kaymakamı Pazarcı Esnaflarını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Pazarlar ilçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem, pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Kaymakam Erdem, pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

19.01.2024 10:08  Güncelleme: 10:15

Kütahya'nın Pazarlar ilçe Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem, pazarcı esnaflarını ziyaret etti.

Kaymakam Hüseyin Safa Erdem, İlçe merkezimizde her hafta perşembe günü kurulan pazar yerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdem, ziyaretinde alışveriş yapmak için pazar alanına gelen vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek, huzur içerisinde yapılan pazar alışverişlerinin daim olması temennisinde bulundu.

Pazar yerindeki Esnaf ve vatandaşların hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Kaymakam Hüseyin Safa Erdem, ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

Kaymakam Hüseyin Safa Erdem'i aralarında görmekten memnuniyet duyan esnaf ve vatandaşlar, ziyareti için Kaymakam Erdem'e teşekkür ettiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Pazarlar İlçe Kaymakamı Pazarcı Esnaflarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement