Kuyumcular Turnuvaya Start Verdi - Son Dakika
Yerel

Kuyumcular Turnuvaya Start Verdi

Kuyumcular Turnuvaya Start Verdi

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası yoğun ilgiyle start aldı.

02.10.2012 16:41

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası yoğun ilgiyle start aldı. Turnuvanın ilk gününde Sahra Gold, Asur Spor'u 9-0 yendi.

Her yıl geleneksel hale getirilen Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası futbol turnuvası bu yıl da Seyrantepe Spor Kompleksi'nde start aldı. Turnuvanın açılış kurdelesini kesen İl Vali Yardımcısı Kayapınar ve Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, kuyumcu esnafını birlik ve beraberlik içerisinde görmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Turnuvanın açılış törenine İl Vali Yardımcısı Kayapınar Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İl Hakem Kurulu Başkanı Aykut Gencoğlu, Herkes İçin Futbol il temsilcisi Akif Özmen, Milli Takımlar Bölge Antrenörü Mehmet Budak, Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Akkul ile kent merkezinde bulunan kuyumcu esnafları katıldı. Futbol Turnuvalarını düzenlemekteki en büyük amaçlarının esnafın kaynaşması olduğunu belirten Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Akkul, "Yeni bir turnuvaya daha başladık bu yıl 3.sunu düzenlediğimiz turnuvada 21 takımımız yer almaktadır. Esnaf arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutup bu moral ve motivasyonlarını vatandaşlara yansıtmalarını hedeflemekteyiz. Esnafımızın moralli doğal olarak alışveriş yapan vatandaşa da yansımakta bizlerde esnafımızı her zaman zinde tutup beraberliğimizi en iyi şekilde göstermek çabasındayız" şeklinde konuştu.

İl Vali Yardımcısı Kayapınar Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız da esnafı birlik ve beraberlik içerisinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sporun her zaman için birlik beraberlik ve kardeşlik olduğunu kaydeden Kansız, turnuvaya katılan tüm esnafı tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından Amid Can Goldun Ana sponsorluğunda start alan turnuvada düzenlenen üç maçta alınan sonuçlarda şöyle oldu:

Sahra Gold 9 - Asur Spor -0, Amed21 3 - Sakarya Spor 3, Amid Can Gold 1 - Mezopotamya 1.

Öte yandan, turnuvada minik katılımcıların açtığı 'Savaşlar Olmasın Geleceğimiz Aydınlık Olsun' pankartı da dikkat çekti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyumcular Turnuvaya Start Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement