Libya'ya Yardım İçin AFAD Ekipleri Gönderiliyor - Son Dakika
Yerel

Libya'ya Yardım İçin AFAD Ekipleri Gönderiliyor

Libya\'ya Yardım İçin AFAD Ekipleri Gönderiliyor

Libya'nın Beydağ, Şehhat, Derna, Bingazi, Al Marj ve Sousse şehirlerinde yaşanan aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldi. AFAD, Libya Hükumeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine Libya'ya; 150 su üstü ve su altı arama kurtarma personeli, çadır ve çadır içi malzeme, 2 kurtarma aracı, 4 Bot ile jeneratörden oluşan ihtiyaç malzemesi gönderilmesini planlandı. Erzurum İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'de Libya'ya gönderilecek olan su üstü ve su altı arama kurtarma ekibine 7 personelle destek verecek. AFAD Erzurum ekipleri Libya'daki çalışmalara destek olacak.

12.09.2023 09:30

Libya'nın Beydağ, Şehhat, Derna, Bingazi, Al Marj ve Sousse şehirlerinde 1 Eylül tarihinde yaşanan aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldi. AFAD, Libya Hükumeti tarafından yapılan uluslararası yardım çağrısı üzerine Libya'ya; 150 su üstü ve su altı arama kurtarma personeli, çadır ve çadır içi malzeme, 2 kurtarma aracı, 4 Bot ile jeneratörden oluşan ihtiyaç malzemesi gönderilmesini planlandı.

Erzurum İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'de Libya'ya gönderilecek olan su üstü ve su altı arama kurtarma ekibine 7 personelle destek verecek. Ülkemizde ve dünyanın dört bir tarafında meydana gelen afetlere her defasında ilk giden arama-kurtarma ekipleri arasında yer alan AFAD Erzurum ekipleri Libya'daki çalışmalara destek olacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Libya'ya Yardım İçin AFAD Ekipleri Gönderiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement