Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Kütahya'da - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Kütahya'da

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Kütahya\'da

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.

07.08.2012 13:01

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur ile Kütahya'nın problemleri ve çözülmesi gereken meselelerini detaylı bir şekilde değerlendireceklerini ifade eden Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Geçen hafta kendisiyle görüştüğümüzde "Bizim bir mahallemizdeki vatandaşlarımızla birlikte iftar yapalım. Beraber olup onlarla muhabbet edelim" demiştik sağ olsun kendileri kabul edip geldiler. İnşallah bu akşam onlarla beraber iftar programı yapıp muhabbet edeceğiz.

Bu arada kalan zamanda da Kütahya'nın meselelerini beraber değerlendireceğiz" dedi.

Bakan Yardımcılığı görevine başladıktan sonra Vali Çiftçi'nin geciktirmeden tebrik etmeye Ankara'ya geldiğini ifade eden Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur; "Ankara'da bu manada bir sohbet etme imkanı bulduk. Daha sonra ben Kütahya'ya geldim ama kendisi şehir dışında olduğu için iadeyi ziyarette bulunamamıştım. Valimizin iftar davetini de vesile kılarak iadeyi ziyaret yapmak istedim. Bu arada da elbette Kütahya'nın .çözülmesi gereken meselelerini konuşacağız. Biz Kütahya'ya gelmesek bile birçok konuda telefonla aranarak sorunlar iletiliyor ve bizde çözme noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Cantimur'un Vali Çiftçi'ye yapmış olduğu ziyarette, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş ve AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu bulundu.

(EFE)

07.08.2012 12: 41: 25

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement