Manisalı Muhtarlar Foça'da Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Manisalı Muhtarlar Foça'da Stres Attı

Manisalı Muhtarlar Foça\'da Stres Attı

Manisa merkeze bağlı Sarma, Halıtlı ve Düzlen köyü muhtarlarının organizasyonuyla bir araya gelen, Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve köy muhtarları Foça'da stres attı.

01.07.2012 15:26

Manisa merkeze bağlı Sarma, Halıtlı ve Düzlen köyü muhtarlarının organizasyonuyla bir araya gelen, Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve köy muhtarları Foça'da stres attı.

Manisa merkez Sarma köyü Muhtarı İbrahim Karabiber, Düzlen köyü Muhtarı Kemal Kahraman ve Halıtlı köyü Muhtarı Mehmet Akbaş'ın öncülüğüde gerçekleştirilen Foça'daki tekne turuna Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı başta olmak üzere Belenyenice köyü Muhtarı Bünyamin Mamur, Büyüksümbüller köyü Muhtarı Hasan Ali Dirik, Dazyurt köyü Muhtarı İsmail Hakkı Erişir, Durasallı köyü Muhtarı Süleyman Yıldız, Koru köy Muhtarı Arif Varol, Küçüksümbüller köyü Muhtarı Nuri Nayır, Ortaköy muhtarı Mustafa Gürler, Otmanlar köyü Muhtarı Davut Çelik, Sancaklıçeşmebaşı köyü Muhtarı Süleyman Yılmaz, Tilki Süleymaniye köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Türkmen köyü Muhtarı Mustafa Solmaz ve Yayla köyü Muhtarı Erdoğan Turak katıldı. Onaylı ve köy muhtarları, "Merhaba Foça" adlı tekne ile bir süre tur attıktan sonra tekne kaptanı Orhan Boaç, Foça açıklarına demir attı. Teknede birbirleriyle derin sohbete dalan muhtarlar akşam yemeğinin ardından tekrar Foça'ya döndü. Bir kafede çaylarını yudumlayan muhtarlar, sakız dondurmasını da yiyerek Foça'dan ayrıldılar. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük rol oynadığını ifade eden Manisa İl Genel Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, "Sarma, Düzlen ve Halıtlı köylerimizin muhtarlarının öncülüğünde 'Foça'da bir akşamüstü' ismi altında bir etkinlik düzenlediler. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kaynaşmanın sağlanması, açısından çok önem arz etmektedir. Siyasetten uzak tamamen beşeri ilişkilerin ön plana çıktığı bu etkinlikte,

gönül bağlarımızın daha da kuvvetlenmesine vesile oldu. Manisa merkeze bağlı 85 köy muhtarımızın gönlümüzde ve kalbimizde sevgi ve dostluk adına çok ayrı yerleri vardır. Amacımız da zaten gönüllerde yer almak ve gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Bu etkinliği düzenleyerek bizleri bir araya gelmesini sağlayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

(ÖND)

01.07.2012 15: 06: 12

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalı Muhtarlar Foça'da Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement