Mardin'de 10 Milyonluk Projeler İçin Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Mardin'de 10 Milyonluk Projeler İçin Protokol İmzalandı

Mardin\'de 10 Milyonluk Projeler İçin Protokol İmzalandı

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) arasında 10 milyon TL’lik projelerin hayata geçirilmesi için işbirliği protokolü imzalandı.

10.03.2017 13:30

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) arasında 10 milyon TL'lik projelerin hayata geçirilmesi için işbirliği protokolü imzalandı.

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve DİKA arasında işbirliği protokolü imzalandı. DİKA Genel Merkez binasında düzenlenen imza törenine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan katıldı. İmza töreni öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaman, işbirliği protokolün hayırlara vesile olmasını diledi. Vali Yaman, "Büyükşehir Belediyesi olarak DİKA ile daha önce yaptığımız bazı projeler vardı. Projelerin sonuna geldik ve bugün de yapacağımız protokol ile projelerin startını vereceğiz. Bu işbirliği protokolümüz ile hem bu projeye hem de bundan sonraki projelere devam ettireceğiz. Bizler de valilik olarak bu projelere koordinatörlük yapacağız. Hem Vali hem de Büyükşehir Belediye Başkan vekili olarak projeler hem sorumlusu hem de uygulamanın bizzat başında olacağım. İnşallah bu projeler, hem Mardin'imize hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olur. Çok güzel projeler var. Bazıları ilk defa uygulanacak, bazıları süregelen projelerdir. Zaman zaman bu projeler halka ve basına duyurulacaktır" dedi.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ise projelere katkılarının artırarak devam ettireceklerini söyledi. Altındağ, "Bizler ajans olarak her zaman projelere destek vereceğiz. Büyükşehir ile yapacağımız bir çalışmamız daha var. Nisan ayında Uluslararası Mardin Uçurtma Festivali'ni gerçekleştireceğiz. Tamamen Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaya destek vereceğiz. Güdümlü projelerimiz olacak, yine Büyükşehir ile çalışacağız. İnşallah bu projeler kentimize hayırlı olur" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'de 10 Milyonluk Projeler İçin Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement