Mardin'de Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu

Mardin\'de Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu

Mardin'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu. Şakir Nuhoğlu Camii'nde düzenlenen programda, İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından vatan için şehit olan tüm şehitler için dualar edildi. Programa, Vali Tuncay Akkoyun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve vatandaşlar katıldı.

15.03.2024 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı çerçevesinde şehitler için mevlit okutuldu.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla vatan uğruna şehadete erişen tüm şehitler için Şakir Nuhoğlu Camii'nde Mevlid-i Şerif okundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi. Mevlid programında İl Müftüsü Enver Türkmen tarafından vatanın ve millet uğruna şehit olan tüm şehitler için dualar edildi.

Programa; Vali Tuncay Akkoyun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin'de Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu - Son Dakika


Advertisement