Mardin Khb'de Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Mardin Khb'de Görev Değişimi

Mardin Khb\'de Görev Değişimi

Mardin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne atanan Op. Dr. Fuat Karakuş, görevine başladı.

20.01.2016 14:19

Mardin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne atanan Op. Dr. Fuat Karakuş, görevine başladı. Karakuş, Mardin Devlet Hastanesini bölge hastanesine dönüştürmek için çalışacaklarını belirtti.

Mardin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği görevinden istifa eden Tunga Barçın'dan boşalan göreve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Fuat Karakuş atandı. Mardin'e gelen Karakuş, görevine başladı. 24. Dönem Kilis milletvekili olarak da görev yapan Karakuş, görevine başladığı ilk günde Mardin Devlet Hastanesi ile Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Karakuş, daha sonra Vali Ömer Faruk Koçak ile Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Karakuş, Mardin'e ve Mardinlilere sonradan hayırla yad edilecek güzel hizmetlerde bulunmak üzere göreve geldiğini belirterek, "Sağlık Bakanımız Sayın Müezzinoğlu'nun teklifiyle şahsımıza verilen görevi layıkıyla yapmak ve şehirden ayrıldıktan sonra arkamdan hayırla yad edilecek güzel ve kalıcı hizmetle anılmak üzere buradayım. Mardin, kadim kültürü ve barış içerisindeki birlikte yaşamı, sahip olduğu medeniyetiyle dünyaya model olmayı başarmış güzel bir şehirdir. Bu güzel şehre hayırlı hizmetlerde bulunmak temel hedefimizdir. Mardin'de sağlık alanındaki ilk önceliğimiz elbette ki hizmet sunumu ve kalitesini bulunduğu noktadan daha iyi noktalara taşımaktır. Bunun yanında başta eksikliği hissedilen yanık ünitesi ile diğer alanlardaki eksikleri gidermek olacak. Uzun vadede ise çok daha kapsamlı ve bir bölge hastanesi ile ihtiyaca tam anlamıyla cevap verebilecek modern bir Kadın Doğum ve Çocuk hastanesini Mardin'e kazandırmak olacaktır" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mardin Khb'de Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement