Marmaris Belediyesi Çalışanı Yener Durmuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediyesi Çalışanı Yener Durmuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Marmaris Belediyesi Çalışanı Yener Durmuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Yener Durmuş, iş yerinde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybetti. Durmuş için düzenlenen cenaze törenine Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı.

12.03.2024 17:09  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi çalışanı Yener Durmuş, Köyceğiz'de sevenleri ve mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

İş yerinde sobaya döktüğü tinerin patlaması sonucu ağır yaralanan Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli Durmuş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 24 yaşındaki Durmuş'un naaşı, İzmit'te tedavi gördüğü hastaneden alınarak, Köyceğiz Yeni Mahalle'deki evine getirildi. Evinde helallik alınmasından sonra omuzlar üzerinde Yeşilköy Mezarlığı'na getirilen Durmuş'un naaşı, burada dualar eşliğinde toprağa verildi.

Durmuş için düzenlenen cenaze törenine, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Yener'in aynı kurumda görev yaptığı çok sayıda mesai arkadaşı ile ailesi ve sevenleri katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediyesi Çalışanı Yener Durmuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement