Marmarisliler Baharın Keyfini Çıkarıyor - Son Dakika
Yerel

Marmarisliler Baharın Keyfini Çıkarıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olmasıyla birlikte vatandaşlar sahillere akın etti. Sahillerde doluluk ve canlılık yaşanırken, turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti. Su sporları merkezi işletmecisi ise önümüzdeki haftadan itibaren sezonun yoğunluğunun başlayacağını ve hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

23.03.2024 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

MUĞLA - Muğla'nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Marmaris'te bahar mevsimi ile özellikle sahillerde doluluk ve canlılık yaşanıyor. Hafta sonu güzel havayı değerlendiren vatandaşlar, sahilde yürüyüş yapıyor, güneşin keyfini çıkartıyorlar. Yazın en eğlenceli aktivitelerinden olan su sporları da hazırlıklarını yapmaya devam ederken su sporları merkezi işletmecisi Cüneyt Aslan; "Önümüzdeki haftadan itibaren sezonun yoğunluğu başlayacak bizde hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Umarız güzel bir sezon olur, yeni sezondan umutluyuz" dedi.

Marmarisliler Baharın Keyfini Çıkarıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmarisliler Baharın Keyfini Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement