Meclis Üyelerinden Kutlubey Kampüsüne Övgü - Son Dakika
Yerel

Meclis Üyelerinden Kutlubey Kampüsüne Övgü

Meclis Üyelerinden Kutlubey Kampüsüne Övgü

Bartın Üniversitesinin Kutlubey Kampüsünü gezen İl Genel Meclisi Üyeleri ve Bartın Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı yapımı tamamlanan yapılar hakkında bilgi alarak, memnuniyetlerini dile getirdi.

07.02.2017 12:42

Bartın Üniversitesinin Kutlubey Kampüsünü gezen İl Genel Meclisi Üyeleri ve Bartın Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı yapımı tamamlanan yapılar hakkında bilgi alarak, memnuniyetlerini dile getirdi.

Bartın İl Genel Meclis Üyeleri, Bartın Belediye Başkan Vekili Mehmet Sandıklı ve Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek, Bartın Üniversitesinin yeni yerleşkesi Kutlubey Kampüsünü gezdi. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ın da eşlik ettiği tanıtım gezisinde, katılımcılar kampüste tamamlanan ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rektör Kaplan burada yaptığı açıklamada Üniversitenin bir yandan bilimsel çalışmalarıyla büyüdüğünü, diğer yandan yeni bir öğrenim ve yaşam alanı oluşturulduğunu söyledi. Rektör Kaplan, "Üniversitemizin Bartın'a sadece sosyal ve kültürel olarak değil, ticari anlamda da önemli katkıları var. Öğrencileri ve personeliyle şehrin ekonomisinde önemli bir etken oluşturan Üniversitemiz, yeni inşa edilen kampüsüyle de önemli katkılarda bulunmuştur. Bartın Üniversitesi 2008 yılından bu yana sadece inşa ettiği binalarla değil, aynı zamanda akademik çalışmalarıyla da üst sıralarda yer almış ve almaya devam edecektir." dedi.

"Bartın'ı 50 ile 100 Yıl Taşıyacak Bir Hizmet Olmuş"

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ise yapılan çalışmalardan övgüyle bahsederek, Rektör Kaplan'a teşekkürlerini iletti. Dursun, Kutlubey Kampüsünün Bartın'ı uzun yıllar taşıyacak nitelikte olduğunu da vurgulayarak, " Bu güzelliği her zaman dışardan görüyorduk. Bugün ise içerden görme fırsatı bulduk ve bambaşka bir güzellikle karşılaştık. Bu Bartın'ın ve Türkiye'nin geneline hizmet edecek bir üniversite. Bunun için yapılan hizmet gerçekten farklı bir hizmet oldu. Bartın Üniversitesi ana kampüsünde gelişirken aynı zamanda ilçelerimizde de güzel yapılanmalar içerisinde. Sayın Rektörümüzün buradaki yapıların yani eserlerin ortaya çıkmasında çok büyük katkıları var. 8 yıldır burada görev yapıyor. Kendisine hem şahsım hem de Meclisimiz adına bu eserlerin ortaya çıkmasında verdiği

katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzellik belki 50 ya da 100 yıl hem Bartın halkına hem de ülkemize hizmet edecek." diye konuştu.

"Harika işler başarılmış"

Üniversitenin Bartın için çok önemli bir kurum olduğunu kaydeden Bartın Belediye Başkanvekili Mehmet Sandıklı ise, "Bu memleket için kim bir çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun' derim. Ben Sayın Rektörümüz Ramazan Kaplan'a buraya vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Burada harika işler başardığını gördük. Sözle değil icraatıyla Bartın'a yaptığı katkıları kimse göz ardı edemez. Bartın'a böyle bir yerleşkeyi kazandırdığı ve üniversitenin kuruluşundan bu yana kadar bu aşamalara getirdiği için teşekkür ediyorum. Kampüs alanında oldukça geniş gördük. Ayrıca buraya ekonomik olarak da çok büyük katkısının olacağını değerlendiriyorum. Yöre için son derece çok faydalı işler yapılmış." şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Üyelerinden Kutlubey Kampüsüne Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement