Medical Park Antalyaspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Medical Park Antalyaspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

29.04.2013 22:24

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yardımcı antrenör İlker Kıreker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Mersin İdman Yurdu maçında forma giyen futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından yaptığı düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda kısa pas çalıştı.

Daha sonra iki gruba ayrılan kırmızı beyazlı futbolcular, yarı sahada yaptığı çift kale maç ile idmanı bitirdi. Kaleci Sammy ve A2 takımından Emrah da yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maça katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana bel ağrısı bulunan Hakan Arıkan katılmazken, ayak bileğinde ağrısı olan Emre Güngör ise fizyoterapist eşiliğinde takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Antrenmanda A2 takımından da 3 oyuncu yer aldı.

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Medical Park Antalyaspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement