Medıcana Resman Cam ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Medıcana Resman Cam ile Anlaştı

Medıcana Resman Cam ile Anlaştı

Medicana Samsun Hastanesi kurumsal sağlık anlaşmalarına Resman Cam ile yapmış olduğu anlaşmayı da ekledi.

15.01.2012 18:13

Medicana Samsun Hastanesi kurumsal sağlık anlaşmalarına Resman Cam ile yapmış olduğu anlaşmayı da ekledi.

Yapılan protokol, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve Resman Cam PVC Alüminyum San.Tic.A.Ş.Yönetim Kurulu Üyesi Resul Tüfekçi arasında imzalandı.

Medicana Samsun Hastanesi ve Resman Cam arasında imzalanan protokole göre; tüm çalışanlar, çalışanların bakmakla yükümlü olduğu birinci dereceden aile bireylerinin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.

Sağlık hizmeti anlaşması kapsamında, Resman Cam çalışanları ve bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri, Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin en büyük hastane yatırımlarından Medicana Sağlık Grubu'nun kaliteli sağlık hizmetiyle buluşacak.

Yapılan protokol kapsamında bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, "Medicana Samsun Hastanesi açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Resman Cam ile bir yenisini daha eklemiş oldu. Hastanemiz Samsun ve Karadeniz Bölgesi"nin en kapsamlı sağlık yatırımıdır. Sunmuş olduğumuz sağlık hizmetini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yapmış olduğumuz sağlık hizmet protokolleri planlamaktayız. Yapmış olduğumuz protokolün sonuncusunu da Resman Cam ile imzaladık.

Hastanemiz tüm branşlarda vermiş olduğu hizmeti, çağdaş teknolojik altyapısı ve alanlarında uzman hekim kadrosuyla hastalarına sunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetimizi uygun ekonomik koşullarla Samsun ve bölge halkının hizmetine sunuyor olmak en önemli önceliklerimiz arasındadır. Medicana Hastaneler Grubu'nun mevcut yönetim kapasitesi, bilgi teknolojileri altyapısı, kalite-akreditasyon gücü ve medikal turizmde almış olduğu mesafe Medicana Samsun Hastanesi'nin bölgede lider sağlık kuruluşu olma sürecini

güçlendirmektedir. Bu doğrultuda hizmetlerine devam eden hastanemiz; yapmış olduğu kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her gün bir yenisini ekleyecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medıcana Resman Cam ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement