Meram'da Ana Bana Okulu Başladı - Son Dakika
Yerel

Meram'da Ana Bana Okulu Başladı

Meram\'da Ana Bana Okulu Başladı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Ana Baba Okulu'nun üçüncüsü başladı.

08.01.2012 15:40

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi ile Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Ana Baba Okulu'nun üçüncüsü başladı.

Okulun ilk gününe, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Meram Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Veli Koç ve 700 kursiyer katıldı. Meram Rehberlik Araştırma Merkezi'yle 3 yıldır güzel bir çalışma yürüttüklerini belirten Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, "Ana Baba Okulu-3 de bunlardan biridir. Halkımızın gösterdiği yoğun ilgi bu hizmetlerimizin ne kadar yararlı olduğunun bir ispatıdır. Benzer projelerimiz artarak devam edecek. Teveccühlerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, 4 hafta sürecek bu seminerlerden azami seviyede istifade etmenizi dilerim" dedi.

Konuşmaların ardından seminerin ilk dersine geçildi. Seminere konuşması olarak katılan Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Arı, ebeveynlerin kendilerini çocuklarına adamaları gerektiğini dile getirerek, "Çocuklarımızın ileride sağlıklı, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olmaları açısından bu şarttır. Bazen anne babalar olarak hiç istemediğimiz halde yavrularımıza öfkeleniriz. Onların eğitimi açısından zararlı ve tahrip edici olan; çocuğun davranışına değil de, kişiliğine tepkide bulunmaktır. 'Geri zekalısın, aptalsın, ne kadar salaksın' gibi ifadeler kullanarak çocuklarımızın kişiliğine tepkide bulunuyoruz ve bu çok yanlış bir tarzdır" dedi.

Programın sonunda Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Prof. Dr. Ramazan Arı'ya günün anısına bir tablo hediye etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da Ana Bana Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement