Meski'nin 2012 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı - Son Dakika
Yerel

Meski'nin 2012 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Meski\'nin 2012 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı

Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi'nin (MESKİ) 2012 Yılı Faaliyet Raporu, Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu'nda meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

27.05.2013 17:24

Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi'nin (MESKİ) 2012 Yılı Faaliyet Raporu, Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu'nda meclis üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MESKİ Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu'nun 2. oturumu Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda, denetçi raporu, denetçi seçimi, 2012 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvelleri, 2012 Yılı Faaliyet Raporu ve kadro iptal ihdas teklifleri meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, Mersin'in marka değerini yükseltici çalışmalara imza attıklarını kaydetti. MESKİ'nin çalışma performansının Mersin'in marka değerinin yükseltilmesine büyük katkı sağladığını belirten Ülgen, "Gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmalarıyla altyapı ve çevre sorunlarından arınmış 'sağlıklı kent Mersin' yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2012 yılında gelir bütçesi gerçekleşme oranımız yüzde 97, gider bütçesi gerçekleşme oranımızda yüzde 72, tahakkuk gerçekleştirme yüzde 111'e ulaşmıştır. Ben bu noktada, tüm çalışmalarımıza destek veren Başkanımız Sayın Macit Özcan'a, Genel Kurul üyelerimize ve çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'nin 2012 Yılı Faaliyet Raporu Onaylandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement