MHP'nin İzmir Kurmayları İha'da - Son Dakika
Yerel

MHP'nin İzmir Kurmayları İha'da

MHP\'nin İzmir Kurmayları İha\'da

MHP'nin İzmir kurmayları, yaklaşan yerel seçimler öncesi İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

14.01.2014 12:54

MHP'nin İzmir kurmayları, yaklaşan yerel seçimler öncesi İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Başkanı Necat Karataş ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, "İzmir'i kurtaracak kadrolar bizde" dediler.

Karataş ve Taşer'i İHA İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman ağırladı. Ziyarette Haber Müdürü Halil Karahan ve Haber Redaktörü Kazım Erkmen ile MHP İzmir İl Teşkilatı Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut da hazır bulundu. Yerel seçim sürecinde İzmir Basını'nı ziyaret ettiklerini kaydeden İl Başkanı Karataş, "Partimiz yerel seçimlere İzmir'de Büyükşehir adayı olarak değerli kardeşimiz Sayın Murat Taşer'le çıkmış bulunuyor. Sayın Taşer, bilgi ve birikimi, belediyecilikte geçmişte verdiği hizmetlerle İzmirimiz'de herkesin yakından tanıdığı bildiği bir şahsiyet. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Belediyeciliği ve siyaseti bilen iyi tahlil etmiş ekip ruhu taşıyan bir isim olarak Murat Taşer'le Büyükşehir'i İzmirli hemşehrilerimizin teveccühü ile alacağımızdan eminiz. Hemşehrilerimiz bize inansın ve güvensinler" dedi.

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise kendisine güvenenleri asla mahçup etmeyeceğini söyledi. Geçmişte Dr. Burhan Özfatura'nın ekibinde yeralarak, metronun yapımı, kent içi ulaşımın tanzimi, sosyal konut hamleleri başta olmak üzere birçok alanda İzmir'e hizmet verdiğini hatırlatan Taşer, "Biz büyükşehiri yönetmeyi çok iyi biliyoruz. Hele şimdi bir de büyükşehirin sınırlarının il sınırı haline gelmesi ile sorumluluk artmıştır. Biz ise İzmir ve Ankara'da yaptığımız hizmetlerle bu işi iyi bildiğimizi anlatıyoruz. Güçlü ve İzmir'i bilen kadrolarla yola çıktık. Allah bizleri ve bize inananları mahçup etmesin" diye konuştu.

İHA İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman da, MHP'nin siyasi çalışmalarını bir medya kuruluşu olarak yakından izlediklerini ve takdir ettiklerini ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin İzmir Kurmayları İha'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement