MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı İsmail Genç Oldu - Son Dakika
Yerel

MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı İsmail Genç Oldu

MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı İsmail Genç Oldu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Genç oldu.

03.01.2014 13:03

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Genç oldu.

MHP Ortahisar Belde Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Ürgüp İlçe Başkanı Alp Aydın Eroğlu, İl Başkan Yardımcısı Eyyüp Öz, MHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Altunsoy, partinin Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kılıç, Ürgüp Belediye Başkan adayı Fatih Kadir Yıldız, MHP Ürgüp Belediye Meclis Üyesi Tevfik Öz, Ürgüp Ülkü Ocak Başkanı Oytun Akyol ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Ortahisar belediye başkan adaylarını belirlemek için hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Doğru adayı belirlemek için bütün kriterleri değerlendirdiklerini ve Ortahisar'ın sevilen ve sayılan yıllarını Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar kooperatifinde uzun yıllar hizmetine hizmet katan İsmail Genç'le karar kıldıklarını kaydeden Taşçı, seçimlerde partilerinin Ortahisar'da birinci parti olarak çıkacağına inandıklarını vurguladı.

MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı İsmail Genç ise, "Ortahisar'ı sadece Kapadokya'da değil Avrupa ülkelerinde adından söz ettirecek projelerimle dünyaya tanıtmak istiyorum" diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı İsmail Genç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement