Midyatlılar Başkan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Midyatlılar Başkan Doğan'ı Ağırladı

Midyatlılar Başkan Doğan\'ı Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr.

20.11.2013 11:50

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat, Topçular mahallesinde bulunan Midyatlılar Derneği'nin konuğu oldu.

Midyatlılar Dernek Başkanı Zeyni Oğuz'un ev sahipliğinde dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi ve Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Ata Doğan, AK Parti İzmit Topçular Mahalle Temsilcisi Muhittin Bilgiç ve AK Parti İlçe SKM Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bülbül eşlik etti. Midyatlılar Dernek üyeleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Doğan, "Sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin temel taşı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle İzmit Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Topçular mahallesinde İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında da dernek üyelerine bilgi veren Doğan, " İzmit'in her mahallesine, her karışına olduğu gibi Topçular Mahallesi'ne de güzel hizmetler yaptık. Topçular Mahallesi'ne hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık. Bu mahalleye sahip çıktık. 20 yılda yapılan yatırımın fazlasını 4 yılda mahallemize yaptık" dedi.

Birinci önceliklerinin millete hizmet etmek olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Altyapı sorununu örtmedik, çözdük. Yıllardır korkulan alt yapı çalışmasını kararlılıkla yürüttük ve ortaya güzel bir sonuç çıktı. Bizi eleştirenlere vereceğimiz en güzel cevap buydu. Bizi eleştirenler yıllardır bu sorunu neden çözmedi?" diye konuştu.

Bölgede yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, bölgenin en büyük sorununun planlanırken kültür alanının bırakılmamış olması olduğunu dile getirdi. Yer bulunması halinde birçok mahallede yapılan mahalle konaklarından Topçular Mahallesi'ne de yapmak istediklerini söyleyen Doğan, "Gönül rızasıyla birisinin ikna edilmesi halinde, biz uygun olan bir yere mahalle konağı yapmaya hazırız" dedi.

"Bizim görevimiz sizin emanetinizi korumak. Biz sizin hakkınızı korumaya çalışıyoruz. Toplumumuzun menfaatine göre hareket ediyoruz" diyen Başkan Doğan, "Mahallemizin sosyal tesise sahip olmasını istiyoruz. Topçular bölgesinin değeri arttı. 5 yıl önceki değerle şimdiki değer arasında çok fark var. Buraya yaptığımız kültür merkezi bile bunu etkiler" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Midyatlılar Başkan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement