Milas CHP Yönetiminden Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Milas CHP Yönetiminden Ziyaretler

Milas CHP Yönetiminden Ziyaretler

CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz ay eski Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Öner'den görevi devr alan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak ve yeni iş yeri açan Kızılcakuyu Köy Muhtarı Kenan Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde...

08.03.2013 15:08

CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz ay eski Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Öner'den görevi devr alan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak ve yeni iş yeri açan Kızılcakuyu Köy Muhtarı Kenan Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milas Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

CHP'li Meclis Üyesi sıfatını da taşıyan Sağlıcak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Partimin ve Belediye Başkanımızın bana tevdi ettiği bu görevi layığı ile yerine getirmek için yerel seçimlere kadar çalışacağım. Bu süreçte basın mensuplarımız bizlerin adaletli ve her mahallede alın teri ile çalışma sürecimize Milas adına şahitlik edecekler. Onlara da şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ise, "partimizden seçilmiş 3 arkadaşımız daha önce başarı ile bu görevi yerine getirdi önce onlara teşekkür ediyorum. Sevilen bir isim olan ve bu görevi en iyi şekilde yapacağına inancımızın tam olduğu bir isim olan Seyfi Sağlıcak'da bu görevi inanıyor ve biliyoruz ki yine aynı başarı ile tamamlayacaktır. Bugün kendisine başarı dileklerimizi iletmek ve tebrik etmek için buradayız.Belediye Başkanımız Muhammet Tokat seçildiği ilk 2 yılı proje sonraki 2 yılını ise uygulama yılı olarak gerçekleştirdi. Buda Milas'ın çehresinin ve gelişen yapısının değişimine büyük katkı sağladı. Bugün politika yapmak için değil gerçekleri görmek adına söyleyeceğimiz bu sözlerin yanı sıra kamuoyunun sesi olarak onlardan aldığımız olumlu tepkileri dile getiriyoruz. Şu bilinmeli ki Milas'ın vizyonu değişiyor. Artık daha farklı bir Milas var" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Sağlıcak bu duygulara da teşekkür dileklerini ileterek, "bizler için bu makamlar geçici değerler önemli olan iyi işler başara bilmek. Burada bundan sonra içimizde çok genç ve başarılı arkadaşlarımız var onlar görevler alacaklar. Almaları da gerektiği düşüncesindeyim. Ben tekrar dostlarıma bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum" dedi.

CHP'li yöneticiler bu ziyaretin ardından Milas'ta yeni bir işyeri açan Kızılcakuyu Köy Muhtarı Kenan Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Traktör satışı yapan Özdemir ziyaretten dolayı CHP'li yöneticilere teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas CHP Yönetiminden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement