Milas'ta Kurum Amirleri Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Kurum Amirleri Veda Ziyaretinde Bulundu

Milas\'ta Kurum Amirleri Veda Ziyaretinde Bulundu

Muğla Milas’ta uzun bir süreden bu yana görev yapan kurum amirleri, tayinlerinin çıkması sebebiyle Milas Kaymakamı Fuat Gürel’e veda ziyaretinde bulundular.

14.06.2016 13:52

Muğla Milas'ta uzun bir süreden bu yana görev yapan kurum amirleri, tayinlerinin çıkması sebebiyle Milas Kaymakamı Fuat Gürel'e veda ziyaretinde bulundular.

Milas'ta uzun zamandır görev yapan Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu ve Turizm Danışma Şube Müdürü Gülen Kork'un tayini çıktı. Tayinlerinin çıkması nedeniyle Milas'tan ayrılacak olan kurum amirlerinden Kazakoğlu ve Kork'un tayinlerinin Muğla merkeze çıktığı belirtildi.

Kurumun amirlerine Milas'a verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eden Milas Kaymakamı Fuat Gürel, "Öncelikle ilçemizde yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Milas için emeğiniz çok. Özellikle yangın sezonunda özverili çalışmasından dolayı Tayfur beye ve Zeytin Hasat Şenliklerinin ilçemizde tertiplenmesinde en önemli rolü olanların başında gelen Gülen hanıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni yeriniz hayırlı uğurlu olur. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaymakam Gürel ziyaret sonunda Milas'a yaptığı hizmetlerden dolayı Milas Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu'na ve Turizm Danışma Şube Müdürü Gülen Kork'a teşekkür belgesi verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Kurum Amirleri Veda Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement