Milletvekili Hürriyet, Özkök'ün Konuşmalarını Meclise Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Hürriyet, Özkök'ün Konuşmalarını Meclise Taşıdı

Milletvekili Hürriyet, Özkök\'ün Konuşmalarını Meclise Taşıdı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste kurulan Darbe Komisyonunda konuşan Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök’ün konuşmalarını kürsüye taşıdı.

01.11.2016 14:28

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, mecliste kurulan Darbe Komisyonunda konuşan Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök'ün konuşmalarını kürsüye taşıdı.

Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök'ün Meclis Darbe Komisyonundaki sözleri, CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet tarafından meclis kürsüsüne taşındı. Milletvekili Hürriyet, "'Eğer 2004'te MGK kararları yapılsaydı 15 Temmuz yaşanmazdı. Sorumlu, orkestra şefi olarak Hükümettir' diyor. Peki, siz ne yaptınız? Gerçekleri tartışmamak ve suç ortaklığınızı itiraf etmemek için minderden kaçtınız. Şimdi, bu çerçevede soruyoruz sizlere: Bu ByLock konuşmalarında neler var? MİT raporlarını açıklayacak mısınız? Bu örgüt elemanlarını ve imamlarını hala kimler koruyor? ByLock kullanan siyasetçiler kimler? Darbeden önceki dört ay içerisinde yurt dışına çıkışları detaylı şekilde incelediniz mi? Himmet paraları kimin cebinde? Biz bu soruları sormaya devam edeceğiz ve Hükümetten bu konuda kesin bir dille cevap bekliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Hürriyet, Özkök'ün Konuşmalarını Meclise Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement