Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci

Mimar Sinan Anadolu Lisesi\'nde Mezuniyet Sevinci

2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

03.06.2016 17:38

2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi okul bahçesinde yapılan mezuniyet törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Eşref Hızlı, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Bu yıl 29. dönem mezunlarını veren Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde 168 öğrenci daha mezuniyet sevincini yaşadı.

Mezuniyet töreni öncesinde konuşma yapan okul müdürü Günay Şahin, "Bugün sizlerin en mutlu ve en hüzünlü günü, bugün mutlusunuz çünkü lise diplomalarınızı elinize alarak hayatınızda kendinize yeni bir sayfa açacaksınız. Bugün hüzünlüsünüz çünkü 4 yıl aynı sırada dirsek çürüttüğünüz, sevinçlerinizi, sırlarınızı birbirinizle paylaştığınız okul arkadaşlarınızdan ayrılacaksınız. Fakat bu dostluğunuz tabi ki burada kalmayacak sizler üniversite hayatında da ve sonrasında da birbirilerinizle görüşeceksiniz. Siz anne babalar çocuklarınızı büyüttünüz ve bizlerin ellerine teslim ettiniz. Bizlerde gelecekte kendilerine lazım olacak en iyi bilgileri depoladık ve onlara yeni bir öğretim hayatına teslim ettik. Sizin üniversitedeki hayatınızda gözlerinizdeki ışık bizleri aydınlatacak. Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi sizleri bugün buradan sevgiyle uğurluyor" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ise, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının son günlerini yaşadıklarını hatırlattı. Güçlü, "Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nin mezuniyet töreninde bir araya geldik. Velilerimizin müesseselerimize göstermiş olduğu bu yoğun katılım bizleri çok gururlandırıyor. Çorlu'da bin 300'e yakın öğrencimiz liselerinden mezun oldu. Üniversite giriş sınavlarında Tekirdağ bölgesinde ilk bin içinde 4 öğrencimiz bulunuyor ve bu 4 öğrencimizin 3'ü Çorlu'dan. Bu başarı bizi gururlandırıyor. Bu başarı grafiği daha da yukarılara çıkmalı. Anne ve babalar çocuklarınızı emanet ettiğiniz değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür etmeliyiz. Evlatlarınızı en iyi şekilde geleceğe hazırladılar" diye konuştu.

Konuşmaların tamamlanmasından sonra okulu 85.77 puanla 12-C sınıfından üçüncülük ile bitiren Buse Eroğlu, 87.42 puanla okulunu ikincilik ile bitiren 12-B sınıfından Cansu Diricanlı ve 88.88 puanla okulunu birinci bitiren 12-G sınıfından Simge Gülpınar'a teşekkür plaketleri verildi. Teşekkür plaketlerinin ardından 168 öğrenci sınıf öğretmenlerinin elinden temsili diplomalarını alarak okullarından mezun olmanın sevincinin yaşadılar. Diploma töreninin ardından mezun olan öğrenciler kep atma töreninde keplerini havaya atarak okullarından mezun olmanın gururunu yaşadı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement