Miniklerden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür

Miniklerden Başkan Çerçioğlu\'na Teşekkür

Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencileri arasında satranç turnuvası gerçekleştirildi.

03.06.2013 18:17

Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencileri arasında satranç turnuvası gerçekleştirildi.

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvada Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban yarışmacıların heyecanına ortak olurken öğrenciler dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Bu yıl ikincisi yapılan turnuvada toplam 70 öğrenci üç ayrı yaş kategorisinde eleme usulü ile yarışırken her oyun sonrasında kazanan öğrenci büyük sevinç yaşadı.

Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri satranç turnuvasında 6-7-8. sınıf kategorisinde finalde Muammer Turgut'u yenen Emre Ak,

4-5. sınıf kategorisinde finalde Mehmet Yurttaş'ı yenen Ali Güney ve 2-3.sınıf kategorisinde Mehmet Kızıltaş'ı yenen Fatih Erdem satranç turnuvasının şampiyonu oldular.

Turnuva sonunda birincilere mp3, ikincilere satranç kitap seti, üçüncülere kalem seti, dereceye girenlere satranç takımı hediye edildi.

Büyük mücadeleye sahne olan turnuva sonunda öğrenciler Çocuk Kültür Merkezlerini Aydın'a kazandıran ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği projeler nedeniyle Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement