Mithat Ekici Gediz Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Mithat Ekici Gediz Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

Mithat Ekici Gediz Devlet Hastanesi\'ni Ziyaret Etti

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, Gediz Devlet Hastanesi’nin ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

24.06.2014 19:08

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, Gediz Devlet Hastanesi'nin ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Genel Sekreterlik İdari Hizmetler ve Mali Hizmetler yöneticileri ile birlikte Gediz Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, hastane personeli ile görüşmeler yaparak sorunları yerinde değerlendirdi.

Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Yacı, Başhekim Yardımcısı Dr. Halil Haner, hastane müdürleri ve personelle yapılan görüşmelerin ardından rutin kurum ziyaretlerine göre bir değişiklik yapılarak her iki taraf ve ailelerin katıldığı bir piknik düzenlendi.

Birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlandığı piknikte hastane yöneticileri ve tüm personelin moral ve motivasyonunu yükselterek sağlıkta hizmet kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirten Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mithat Ekici, sağlıkta dönüşümün hasta odaklı olduğunu, fakat çalışanların da hakları ve ihtiyaçları olduğunu ve bunların da korunması gerektiğini söyledi.

Genel Sekreter Mithat Ekici; "1970 yılında kurulan Kütahya-İzmir Karayolu üzerinde bulunan Gediz Devlet Hastanesi her gün bine yakın hastaya hizmet vermektedir. Bizim ilk hedefimiz yüzlerce kişinin müracaat ettiği hastanemizde hasta memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun için hastanelerimizde insanımızı önce sevgiyle karşılamak, sonra da onlara umut olmayı görev edindik.14 farklı branşta hizmet veren Gediz Devlet Hastanesi deneyimli kadrosu ile gözde hastanelerimizden birisidir. Sağlık hizmetlerinde yaşanan hızlı değişim süreci, İlimizde ve Gediz ilçemizde gözle görülür bir şekilde hissediliyor. Sağlıkta dönüşüm programı kapsamındaki faaliyetleri yürütmek, sağlığa ayrılan kaynaklardan il ve ilçe bazında azami şekilde yararlanmak başlıca hedeflerimizdendir. Bunun yanı sıra uygulamaya koyduğumuz projeler ile hastanelerimizin adını ülke genelinde duyurmak ve hastane işletmeciliği konusunda örnek olabilmektir. Bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde fedakarca çalışan, gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanı arkadaşlarıma ve yöneticilerime can-ı gönülden teşekkür ederim.

Hastalarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunabilmek için çözümler üretirken, onların bu sıkıntılı zamanlarında yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek çok önemli. Sağlık alanında olduğu gibi hastanelerimizdeki sosyal yaklaşım modelleri geliştiriyoruz.

Hastalarımızın hastanelerine ve çalışma arkadaşlarıma olan güven duygularını geliştirmek ve başka illerde çare aramak için mağdur olmalarını önlemek çok önemlidir.

Gediz ilçesi son yıllarda tıbbi cihaz, personel ve malzeme yönünden önemli bir yol kat etmektedir. Bu yenilik ve gelişmeler inşallah bu yıl içerisinde yeni hizmet binası ile taçlanacaktır. Şunu ifade etmeliyim ki; yeni hizmet binasının halkımıza yakışır bir şekilde dizayn edilebilmesi ve tefrişatı için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Halkımıza en iyi cihazlar ile en iyi malzemeler ile hizmet sunabilmek bizim gurur ve mutluluk kaynağımız olacaktır.

Sağlık hizmetlerinin ekip ruhu ile yürütülmesi kaçınılmazdır. Bu anlayışı en iyi gerçekleştiren hastanelerimizden biri şüphesiz Gediz Devlet Hastanesidir. Böylesine önemli ve onurlu bir görev için kenetlenmiş insanlar çok büyük başarılara imza atacaklardır. Hastaların duasına, Hakkın rızasına adanan bu gönüllerin fedakarlıklarının, vatandaşlarımızın kalplerinde taht kuracağına da şüphem yoktur.

Ayrıca ifade etmeliyim ki; bugün ziyaret ettiğimde çalışma arkadaşlarımın çalışkanlığı, hizmet etme isteği beni çok mutlu etti. Halkımızın da şunu bilmesini istiyorum. Onlara daha iyi hizmet sunabilmeyi dert edinmiş bir sağlık camiası var. Sizler bu camiaya güvenin ve hizmetlerimizin bir adım daha ileri taşınmasında bizlerle birlikte olun. Şüphesiz sağlık bizlere verilen en önemli nimettir ve bu nimete sahip çıkmak ta hepimizin görevidir" dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaret ile personelin ve hastane yöneticilerinin moral ve motivasyonunu yükselten Ekici, personelin her zaman yanında olduklarını, istedikleri zaman kendisine ulaşabileceklerini belirterek ilçeden ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mithat Ekici Gediz Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement