Morgda 3 Ay Sonra Cesedi Bulunan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Morgda 3 Ay Sonra Cesedi Bulunan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Morgda 3 Ay Sonra Cesedi Bulunan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim gören ve kaybolduktan üç ay sonra cesedi morgda bulunan Uğur Bal, son yolculuğuna uğurlandı.

27.12.2012 15:52

Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim gören ve kaybolduktan üç ay sonra cesedi morgda bulunan Uğur Bal, son yolculuğuna uğurlandı. Gencin ailesi cenaze töreninde gözyaşlarına boğulurken, Bal'ın yakınları cesedin aylar sonra morgdan çıkmasına tepki gösterdi.

İkinci üniversiteyi eylül ayında Antalya Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nü kazanan Bal, okula kaydını yaptırdıktan sonra Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki bir pansiyona yerleşti. Ailesiyle en son 14 eylülde telefonla görüşen Bal'dan bir daha haber alınamadı. Çocuklarına bir türlü ulaşamayan Bal'ın ailesi çalmadık kapı bırakmadı. Aile, Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp müracaatında bulundu. Bu sırada yetkililer, Antalya'da hayatını kaybeden Bal'ın ailesinden kimseye ulaşamayınca, Uğur Bal'ın fotoğrafını 81 ildeki emniyet müdürlüklerine dağıttı. Emniyet, Kestel'de ikamet eden aileyi çağırarak Bal'ın fotoğrafını gösterdi. Çocuklarının resmini gören aile Bal'ın ölüm haberini alınca adeta yıkıldı. Uğur Bal'a ait olan cesedin 19 Eylül'de Kemer ilçesinde denizde bulunduğu, 3 aydır morgda bekletildiği belirtildi.

Uğur Bal, Bursa'nın Kestel ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Kestel Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katılırken, Anne Şenay Bal ayakta durmakta zorlandı. Mustafa Bal, "Ölüm nedeni tam belli değil, otopsi raporu çıkmış, ama kan raporları henüz çıkmadı. Boğulma olduğu söyleniyor. Ama ortada net durum yok" dedi. Üç ay tüm aramalarına rağmen Uğur Bal'ın cenazesinin Adli Tıp'tan çıkmasına tepki gösteren amca Ali Haydar Bal, 20 eylülde Antalya'da araştırma yaptıklarını, tüm kurumları gezdiklerini dile getirdi. Amca Bal, kimseyi suçlamadıklarını, ama cenazenin 3 ay sonra ortaya çıkmasına anlam veremediklerini belirtti.

()

27.12.2012 14: 57: 03

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Morgda 3 Ay Sonra Cesedi Bulunan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement