Muğla'da Hiçbir Dernek AB Projesi'nden Yararlanmadı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da Hiçbir Dernek AB Projesi'nden Yararlanmadı

Muğla\'da Hiçbir Dernek AB Projesi\'nden Yararlanmadı

Muğla genelinde faaliyet gösteren derneklerin Avrupa Birliği projelerinden yararlanabilmelerini amaçlayan hizmet içi eğitim programı Fethiye’de gerçekleştirildi.

11.03.2015 12:30

Muğla genelinde faaliyet gösteren derneklerin Avrupa Birliği projelerinden yararlanabilmelerini amaçlayan hizmet içi eğitim programı Fethiye'de gerçekleştirildi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Salonu'nda yapılan toplantıya, ilçede faaliyet gösteren derneklerin yöneticilerine ve personeline Avrupa Birliği Proje örnekleri tanıtılıp, proje hazırlamaları istendi.

Muğla Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Müdürü Ahmet Esen AB projelerini anlatmasının ardından Cumhuriyet Kadınları Derneği adına Dr. Nalan Ünal söz alarak "AB bize neden hibe veriyor. Biz bu hibeleri kabul etmiyoruz. AB'nin hibe vermesindeki amaç çok farklıdır" diye konuştu. Bazı dernek temsilcileri de alkışla desteklerken İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci tartışmaya müdahale ederek "Biz burada dernekler AB projelerinden yararlansın diye sizin karşınıza çıktık. Muğla'dan tek proje üretemedik. İyi niyetle geldik siz siyaset yapıyorsunuz" diye tepki gösterdi.

Daha sonra gazetecilere bir açıklama yapan Demirci, eğitimden sonra proje yapmak isteyen kişilere uzmanlarca yardımcı olunacağı ve tekrar eğitimin verileceğini ifade etti. Avrupa Birliği'nden Muğla'da bir tane derneğin bile bugüne kadar hibe desteği almadığını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla'da Hiçbir Dernek AB Projesi'nden Yararlanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement