Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü Açıldı - Son Dakika
Yerel

Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü Açıldı

Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü Açıldı

Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü, 60 yaş üstü kişilerin katılımıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılışı AKM'de gerçekleştirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından başlatılan Tazelenme Üniversitesi, teorik dersler ve uygulamalı eğitimlerle yaşam boyu öğrenmeyi desteklemektedir. Açılış törenine Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Suzan Zift de katıldı.

14.10.2023 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

60 yaş üstü kişilerin katıldığı Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılışı AKM'de yapıldı.

60 yaş üstü vatandaşların aktif yaşam sürmeleri için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 2020 yılında Marmaris'te başlatılan Tazelenme Üniversitesi'nin yeni dönemi Armutalan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle başladı. Teorik derslerle yaşam boyu öğrenmenin gerçekleştiği, uygulamalı eğitimlerle de 60 yaş üstü öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine imkan tanıyan kampüsün açılışına Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Suzan Zift de katıldı.

Marmaris Kampüsü Koordinatörü Gülçin Katırcıoğlu yaptığı konuşmada yıl boyu yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verirken; ilk ders de açılış sonrası yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement