Murat Nalçacı, AK Parti'den Battalgazi'ye Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Murat Nalçacı, AK Parti'den Battalgazi'ye Aday Adayı Oldu

Murat Nalçacı, AK Parti\'den Battalgazi\'ye Aday Adayı Oldu

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti'den Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı olacağını söyledi.

31.10.2013 14:18

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti'den Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı olacağını söyledi.

Yeşil Elma Lokantası'nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen ve burada basın açıklaması yapan Murat Nalçacı, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Battalgazi Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

Nalçacı, "Battalgazi Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan tüm arkadaşlar birbirinden üstün özelliklere sahip. Kim daha başarılı olacaksa, Cenab-ı Allah bu makamı ona nasip etsin" dedi.

Nalçacı, Malatya'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte Battalgazi ilçesinin nüfus olarak birçok ilden daha büyük bir ilçe konumuna geldiğini ifade ederek, "AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı için yaklaşık 20 civarında arkadaşımız başvuracak" diye konuştu.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yarın resmi başvurusunu yapacağını belirten Nalçacı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 2009'da yapılan yerel seçimlerde "Fuarlar kenti olacağız" vaadini yerine getirdiklerini vurgulayarak, Malatya'nın gerek Uluslararası Kayısı Festivali, gerek Uluslararası Kitap Fuarı, gerekse de Malatya Günleri gibi etkinliklerle ülke gündeminde geniş yer tuttuğunu kaydetti.

Nalçacı, Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı resmi başvurusunu 1 Kasım 2013 Cuma saat 14.00'de yapacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Nalçacı, AK Parti'den Battalgazi'ye Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement