Muratpaşa Belediyesi'nin İftar Sofraları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Belediyesi'nin İftar Sofraları Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi\'nin İftar Sofraları Devam Ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba, Güzeloluk ve Çağlayan Mahalleleri’ni kapsayan iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

10.06.2016 10:36

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloba, Güzeloluk ve Çağlayan Mahalleleri'ni kapsayan iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

Muratpaşa Belediyesi'nce Güzeloba Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasında, binlerce vatandaş orucunu açtı. Güzeloba, Çağlayan ve Güzeloluk Mahalleleri'nde ikamet eden vatandaşları buluşturan iftar programına, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı. Başkan Uysal, saygı, sevgi, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

'KARDEŞLİĞİMİZİ ASLA KAYBETMEYELİM'

Anadolu'da; bütün dünyayı etkileyen, insanlığa ilham veren fikir önderleri olduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Ne diyor Mevlana, 'Ne olursan ol gel' diyor. Ne diyor Yunus Emre 'Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım, sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz' diyor. Ne diyor Hacı Bektaş-ı Veli 'Bir olalım, iri olalım, diri olalım' diyor. Bütün insanlarımızı seviyoruz. Biz; her zaman saygı, sevgi, birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma içerisinde yaşıyoruz. Bundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla kaybetmeyelim" dedi.

'DAHA İYİ BİR HAYAT YAŞAMAK, HER KOMŞUMUN HAKKI'

Parolasının; "Komşumuzun her kuruş vergisini, yine komşumuzun hayatına geri döndürmek" olduğunu vurgulayan Başkan Uysal, "Yol, kaldırım yapıyoruz, temiz çevre için çalışıyoruz, yaşlımıza bakıyor, gençlerimize eğitim desteği veriyor, kadınlarımıza kurs ve spor programları düzenliyoruz. Daha iyi bir hayat yaşamak, kardeşliğimizi, dayanışmamızı pekiştirerek yaşamak, her komşumun ve bizlerin hakkıdır. Bunun iradesini ortaya koyuyoruz. Bizlere, bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ile anıyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Belediyesi'nin İftar Sofraları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement