Ntb'den Gtb'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ntb'den Gtb'ye Ziyaret

Ntb\'den Gtb\'ye Ziyaret

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve beraberindeki heyet Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Amhet Tiryakioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

30.05.2013 16:50

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve beraberindeki heyet Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Amhet Tiryakioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve beraberindeki heyet seçimlerin ardından gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında GTB Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Tiryakioğlu ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yeni görevlerinden dolayı başarı dileklerini ve tebriklerini ileten NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve ekibine başarılar dileyerek, "Antep fıstığının hak ettiği değere kavuşması ve çiftçilerin ve sanayicilerin sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermek isteriz. Gaziantep'in sesinin daha gür çıkması için bütün seslerin birleşmesi gerekmektedir. Bu nedenle her türlü ortak girişime katılmanın ve çözüm üretme konusunda fikirlerimizi beyan etmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Nizip Ticaret Borsası bizim kardeş kuruluşumuzdur. Aynı ilde aynı hizmeti veriyoruz bu nedenle Nizip Ticaret Borsası'nı kendimizle bir biliriz, ayrı bir yer olarak görmeyiz. Gaziantep, mevcut sıkıntılarını birlik olarak tartışmalı ve bu sıkıntıları hep birlikte çözme iradesi göstermelidir. Bu hususta daima Nizip Ticaret Borsası ile bir araya gelmeyi planlamaktayız. Özellikle antepfıstığı hususunda mevcut bulunan sıkıntıların giderilmesi her iki kurumun üyelerinin de ortak talebidir. Antepfıstığına bir türlü gelmeyen devlet desteklerinin çıkması için çalışmalıyız. Antepfıstığı ilimizin ve biz borsaların sorumluluğunda milli bir ürünümüzdür. Antepfıstığı için en kısa sürede bir birliktelik oluşturmayı amaçlamalıyız. Hep birlikte Gaziantep olarak birleşirsek sesimizi çok daha iyi duyuracağımızdan eminim" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından her iki başkan ve yönetim kurulu üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ntb'den Gtb'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement