Ödemiş Add'den Nokta'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Add'den Nokta'ya Kutlama Ziyareti

Ödemiş Add\'den Nokta\'ya Kutlama Ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilen Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta’yı ziyaret etti.

28.01.2014 11:29

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ödemiş Şubesi yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilen Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta'yı ziyaret etti.

Yeniden oda başkanlığına seçilen Erol Nokta'yı kutlama ziyaretine giden ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Abacı, Yüksel Balcı ile Ayşe Akyüz, başkan Nokta'ya önümüzdeki dönem için de başarı dilediler.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez, "Ödemiş'e, sanayi sitesine güzel hizmetler veren Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta tekrar seçildi. Biz de ADD olarak başkan Nokta'yı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de kendisine başarılar diliyoruz. Biz de ADD Ödemiş Şubesi olarak başkan Nokta ile ortak projelerde her zaman yer alacağımızı söylüyoruz. Ödemiş için bölgemiz için gençlerimiz için eğitici öğretici programlarda projelerde birlikte olmak istiyoruz" dedi.

Önümüzdeki yeni dönem için oda olarak yurt dışı bağlantıları sağlayacaklarını, Ödemiş sanayi sitesini tanıtıcı oda oluşturacaklarını söyleyen başkan Erol Nokta da ADD Ödemiş şubesinin ziyaretinde çok memnun olduğunu belirtti.

ULU ÖNDER'İN DÜŞÜNCELERİNE HER ZAMANKİNDEN FAZLA İHİTİYACIMIZ VAR

Nokta, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini taşıyan ve bu düşüncelere her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ADD Ödemiş şubesinin ziyareti beni çok memnun etti. Oda olarak ADD ile her zaman yan yanayız. Bundan sonraki süreçte de birlikte projelerde yer alırız. Oda olarak sanayicilerimiz için düzenlediğimiz programlarda bu dönem yurt dışı bağlantılarını ağırlık vereceğiz. Hazırladığımız projelerle Ödemiş sanayi esnafımızı Avrupa'daki fuarlara götüreceğiz. Aynı zaman da yine sosyal tesislerimizde sanayi esnafımızın ürettiği ürünlerin dijital baskılarından oluşan bir tanıtım odası projemizi yakın zaman içerisinde başlayacağız. Yine sanayimizde üretilen tüm ürünlerimizin içinde yer alacağı bir katalog oluşturup Türkiye'nin 81 iline ve ilçelerine göndereceğiz. Bizim sanayimiz çalışkan, başarılı mesleklerine yıllarını vermiş ustalarımız çalışanlarımız var. Bizde oda olarak bugüne kadar nasıl sanayicilerimizi sahip çıktıysak birlikte olduysak bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğiz. Ödemiş sanayimizi yurt içi ve yurt dışında tanıtmaya devam edeceğiz. Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş şubesi başkanı Selami Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine biz de başarılar diliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Add'den Nokta'ya Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement