Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem Açıklaması

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem Açıklaması

99 mahalle muhtarı, eşleri ve azalarla ifter yemeğinde bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, “Sokaktaki insanımızın sıkıntısını duyamıyorsam, acısını hissedemiyorsam, derdiyle dertlenemiyorsam bana ve meclis üyelerine gerek yok” dedi.

12.07.2014 17:00

99 mahalle muhtarı, eşleri ve azalarla ifter yemeğinde bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, "Sokaktaki insanımızın sıkıntısını duyamıyorsam, acısını hissedemiyorsam, derdiyle dertlenemiyorsam bana ve meclis üyelerine gerek yok" dedi.

Her sabah ve akşam saatlerinde Ödemiş'in mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, iftar yemeğinde muhtarlarla buluştu. 99 mahalle muhtarı, eşleri ve azaların katıldığı iftar yemeğinde Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Muhtarların, kamu hizmetlerinin ulaştırılmasında ve vatandaş ile belediye arasında en etkin rolü üstlendiğini belirten Başkan Mahmut Badem, "Sokaktaki insanımızın sıkıntısını duyamıyorsam, acısını hissedemiyorsam, derdiyle dertlenemiyorsam bana ve meclis üyelerine gerek yok. Her fırsatta halkımızla bir arada bulunmaya çalışıyoruz. Bizler 24 saat açık kapının arkasındayız. Taleplerinizi her platformda savunmaya çalışacağız" dedi.

"BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Belediyenin genel durumu hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem, mali sıkıntılar nedeniyle son birkaç haftada Bozdağ, Birgi ve Bademli Belediyelerinden devreden borçlarla ilgili haciz işlemlerinin başlatıldığını söyledi. Belediye kaynaklarıyla yapılan Saracoğlu Konutları ihalelerinde kamu zararına uğratıldığını söyleyen Başkan Mahmut Badem, "Gerekli rekabet ortamında ihalelerdeki tenzilat yüzde 30 ile yüzde 40 arasında olması gerekirken Saracoğlu Konutlarının son ihalesi yüzde 0,51 tenzilat ile yapılmış. İlk ihale ile son ihale arasındaki tenzilat farkı nedeniyle dairelerin satışında 15-16 bin lira artış yaşandı. Ödemişliye hizmet için harcanacak paralar, savunmasızca harcanmasına neden olundu. Konunun takipçiyiz. Biraz sıkıntılar günler yaşacağız ama hizmet için tüm imkanlarımızı kullanarak, kaynak arayışına devam edeceğiz" diye konuştu.

"MAĞDURİYET GİDERİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Badem, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken mezarlıkların temizliği, haşerelerin ilaçlanması, çöpün transferi gibi hizmetlerinden aksatılmasından dolayı Ödemiş Belediyesi imkanları doğrultusunda ekipler oluşturularak vatandaşın mağduriyetinin giderilmeye çalışıldığını söyledi.

Başkan Mahmut Badem, iftar yemeği sonrası Ahrandı Aile Çay Bahçesinde muhtarlarla tek tek sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement