Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen'den Ziyaret

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen\'den Ziyaret

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen, Kayaköy beldesindeki oda üyelerini işletmelerinde ziyaret etti.

18.12.2013 10:19

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen, Kayaköy beldesindeki oda üyelerini işletmelerinde ziyaret etti. Kayaköy Beldesi'ne odanın genel sekreteri Hülya Çavuş ve Küçük Menderes Sulama Birliği Başkanı Özay Kaptan ile birlikte gelen Başkan Sami Görgen, ilk olarak Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı'yı makamında ziyaret etti. Belediyedeki ziyaretin ardından Görgen ve beraberindekiler esnaf turuna çıktı. Oda üyesi kahvehane, bakkal ve lokantaları ziyaret eden heyete Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı da eşlik etti. Oda üyelerinin ilgi ile karşıladığı Görgen, oda çalışmaları ve yapılan son yasa ve yönetmelik değişiklikleriyle ilgili bilgiler verdi. Oda üyelerinin sorun ve taleplerini de dinleyen Görgen, esnafın her zaman hizmetinde olduklarını söyledi.

Kayaköy'den başladıkları turu diğer belde ve köylerde de sürdüreceklerini ifade eden Görgen, "Oda üyelerimizle sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde ve paylaşımda bulunuyoruz. Sosyal etkinlikler, yemekler ve bilgilendirici toplantılarla oda üyelerimizle bir araya gelip birlik-beraberlik ruhumuzu pekiştiriyoruz. Bugün de esnafımızı bizzat işletmelerinde ziyaret etmek ve onların talep ve görüşlerini dinlemek amacıyla Kayaköy'e geldik. Bundan sonra ilçe genelinde turlarımızı sürdüreceğiz. Oda üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Sami Görgen'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement