Odunpazarı Belediyesi Ramazan Programını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Programını Açıkladı

Odunpazarı Belediyesi Ramazan Programını Açıkladı

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri her hafta farklı bir bölgede yapılacak programlarla başlıyor.

17.06.2015 15:15

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri her hafta farklı bir bölgede yapılacak programlarla başlıyor.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilk programın 18 Haziran Perşembe günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde yapılacağı belirtildi. Hazırlanan iftar sofrasıyla başlayacak olan program Tasavvuf Müziği ve Sema gösterisi ile devam edecek. Aşuk ile Maşuk'un birbirinden eğlenceli dansları ile gelen konukların eğlenceli dakikalar yaşayacağı program, Polen Cengiz'in konseriyle sona erecek.

SEMAZENLER SAHNE ALACAK

21 Haziran Pazar günü Odunpazarı Meydanı'nda gerçekleştirilecek program Tasavvuf Müziği dinletisi ile başlayacak. Semazen gösterisi ve Aşuk ile Maşuk gösterileri ile devam edecek. Program Eskişehir'in ve Türkiye'nin sevilen seslerinden Mithat Körler'in konseriyle son bulacak. 24 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek programda Emek Mahallesi Kapalı Pazar yerinde mahalle sakinlerine iftar yemeği verilecek. Tasavvuf Müziği Dinletisi, Semazen gösterisi ve Aşık ile Maşuk gösterilerinin ardından Saim Günal, Emek Mahallesi sakinleri ile buluşacak. 30 Haziran Salı günü Gökmeydan Mahallesi Açık Pazar yerinde gerçekleştirilecek programda ise iftar sofrasından sonra Tasavvuf Müziği, Semazen ve Aşuk ile Maşuk gösterileri misafirlere eğlenceli anlar yaşatacak. İftar programı, Eskişehir'in sevilen yerel sanatçılarından birisi olan Mesut Girgin konseri ile son bulacak.

KONSERLERLE SON BULACAK

3 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek program Orhangazi Mahallesi'nde yapılacak. Orhangazi Mahallesi Açık Pazar yerinde gerçekleştirilecek programda İftar Sofrasının ardından Tasavvuf Müziği, Semazen Gösterisi ve Sanatçı Mine Sağlam'ın konseri olacak. 6 Temmuz Pazartesi günü yapılacak program 75.Yıl Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Kapalı Pazar yerinde yapılacak programda, İftar Yemeğinin ardından Sanatçı Yasemin Çandır konser verecek. Konser öncesinde Tasavvuf Müziği dinletisi, Semazen Gösterisi ve Aşuk ile Maşuk gösterileri yer alacak. 9 Temmuz Perşembe günü Büyükdere Mahallesi'nde gerçekleşecek program iftar yemeği ile başlayacak. Yemeğin ardından Polen Cengiz ve Ozan Taşdemir konser verecek. Konser öncesinde Tasavvuf Müzik dinletisi, Semazen ve Aşuk ile Maşuk gösterileri yer alacak. 14 Temmuz Salı Günü yapılacak olan son program ise Vişnelik Mahallesi'nde gerçekleşecek. Tasavvuf Müzik dinletisi ve Semazen Gösterisi misafirlere sunulacak. Aşuk ile Maşuk eğlenceli anlar yaşatacak. Program Özlem Elitaş ve Ali Rıza Saltuk konseri ile son bulacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Ramazan Programını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement