Öğretmen ve Öğrenciler Okul Bahçesine Meyve ve Gül Fidanı Dikti - Son Dakika
Yerel

Öğretmen ve Öğrenciler Okul Bahçesine Meyve ve Gül Fidanı Dikti

Öğretmen ve Öğrenciler Okul Bahçesine Meyve ve Gül Fidanı Dikti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu'nun 3.sınıf öğretmen ve öğrencileri, okul bahçesine meyve ve gül fidanı dikti.

22.04.2013 13:16

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu'nun 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri, okul bahçesine meyve ve gül fidanı dikti.

Cumhuriyet Ortaokulu 3. sınıf öğretmen ve öğrencileri, çevre düzenlemesi kapsamında okul bahçesine öğretmenleriyle birlikte 15 elma, kiraz, vişne, şeftali ile 150 gülfidanı ve torbada hazır 150 çiçek dikip, ayrıca çiçek tohumu ektiler.

Okul Müdürü Ali Bütün,

çevre koruma bilincinin erken yaşlarda oluşması noktasında bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Daha önce belediyemizin destekleriyle okul bahçemizde çiçeklik düzenlemesi yapılmış, bordür taşı döşenmiş, ayrıca bahçe içerisinde bulunan oturak ve bankların tamirleri yapılıp yere sabitlenerek öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. Okul bahçesini daha görsel hale getirmek amacıyla 3. Sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Erhan Önal ve Şerif Öztürk ile birlikte elma, kiraz, vişne ve şeftali ile gül fidanı dikip çiçek tohumu ekmişlerdir. Doğa sevgisi ve çevre koruma bilincini bir yaşam biçimi haline getiren öğrencilerimizin bu çalışmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen ve Öğrenciler Okul Bahçesine Meyve ve Gül Fidanı Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement