Öğretmenlere "Hz. Muhammed'in Hayatı" İsimli Kitap Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlere "Hz. Muhammed'in Hayatı" İsimli Kitap Dağıtıldı

Öğretmenlere "Hz. Muhammed\'in Hayatı" İsimli Kitap Dağıtıldı

Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilciliği Kutlu Doğum Haftası nedeni ile öğretmenlere 700 adet "Hazreti Muhammedin Hayatı" adlı kitap dağıttı.

25.04.2013 17:42

Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilciliği Kutlu Doğum Haftası nedeni ile öğretmenlere 700 adet "Hazreti Muhammedin Hayatı" adlı kitap dağıttı.

Kutlu Doğum Haftası nedeni ile Antalya'nın Manavgat ilçesinde de etkinlikler düzenlendiğini söyleyen Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Yasin Keklik, geçtiğimiz yıl Kutlu Doğum Haftası'nda Prof. Dr. Ramazan Ayvallı'nın "İki Cihan Güneşi Hazreti Muhammed'in Hayatı" adlı kitaptan 500 adet dağıttıklarını hatırlattı.

Keklik "Bu yıl da 'Hazreti Muhammed'in Hayatı' adlı kitaptan 700 yüz adet dağıtıyoruz. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hem geçen yıl hem de bu yıl meslektaşlarımız tarafından çok beğenilen kitapların dağıtımı bütün okullarda gerçekleştirildi. Meslektaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler ise bizleri çok mutlu etti.Bütün meslektaşlarımızın ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlere 'Hz. Muhammed'in Hayatı' İsimli Kitap Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement