Okü Düziçi Meslek Yüksek Okulu Akademik Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Okü Düziçi Meslek Yüksek Okulu Akademik Açılış Töreni

Okü Düziçi Meslek Yüksek Okulu Akademik Açılış Töreni

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Düziçi Meslek Yükesek Okulu 2013 2014 akademik yılının ve yemekhane binasının açılışı törenle yapıldı.

23.10.2013 17:23

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Düziçi Meslek Yükesek Okulu 2013-2014 akademik yılının ve yemekhane binasının açılışı törenle yapıldı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, okulda düzenlenen etkinlikte, bugün iki sevinci birden yaşadıklarını, bunlardan bir tanesinin akademik yıl açılışı, diğerinin de yemekhanenin hizmete girmirmesi olduğunu söyledi.

Mesleki eğitimin önemini herkesin bildiğini ifade eden Büyükalaca, şunları kaydetti:

"Mesleki eğitimin kalitesinin artırılması yönünde gerek üniversitemiz, gerekse tüm sistem içerisinde deişik çalışmalar yapılmakta. Bunların başında meslek liselerinin ve Meslek Yüksek Okulları'nın kalitesinin artırılması bulunuyor. Eskiden üniversiteye girebilmek zor iken kolay ulaşılabilen bir durum haline geldi. Üniversite sayısının artması, üniversitedeki kontenjan sayısının artmasıyla üniversiteye ulaşmak artık daha kolay hale geldi. Şu anda biz yüksek öğrenim sistemi içerisinde kaliteyi tartışıyoruz. Daha iyi bir eğitimi nasıl verebileceğimizin düşüncesindeyiz. Tabi bunun için hem akademik yapının güçlenmesi gerekiyor hem de fiziki ortamların bu eğitimi verecek düzeye gelmesi gerekiyor."

Kaymakam Mustafa Koç ise "Hepinizin bildiği hayat mücadelesi denen bir kavram var. Bununla da öğrencilerimiz genelde yüksek öğrenimden sonra karşılaşıyorlar. Sizi bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlama mücadelemiz var. Bu okulunuz bittiği zaman bununla karşılaşacaksınız" dedi.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Alaeddin Yörük de 2000 yılında kurulan okulun bu yılki akademik açılışının ve modern bir yemekhaneye kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yörük, yemekhanenin yapılmasındaki katıklarından dolayı İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Demirel'e ve Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'ya teşekkür etti - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okü Düziçi Meslek Yüksek Okulu Akademik Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement