Oltu'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Oltu'da 23 Nisan Coşkusu

Oltu\'da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzurum'un Oltu İlçesi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

23.04.2012 13:10

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Erzurum'un Oltu İlçesi'nde düzenlenen törenlerle kutlandı. Kale Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programına aileleriyle birlikte katılan çocuklar etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Burhan Aktaş ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in meydanda toplanan vatandaşlar ve çocukların bayramını kutlamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Anne ve babalarıyla meydana akın eden çocuklar, en güzel elbiselerini giymiş bir halde ellerinde bayrak ve balonlarla alanı doldurdu.

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Salim Özenç'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Yatlı bölge ilköğretim okulu Erzurum Erkek bar ekibi bar gösterilerini sundular. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1-A sınıfı öğrencisi Melisa Avcı '23 Nisan' adlı şiirini okudu. Daha sonra 23 Nisan münasebetiyle çeşitli spor dalı ve etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninin ardından yine Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi Semanur Akpınar 'Nisan' adlı şiirini okudu. Şehitler YİBO öğrencileri, okul öğretmeni Bahattin Ayaz yönetiminde hazırlamış oldukları Kafkas ve Erzurum Kadın Barı halk oyunlarından örnekler sundu.

Kale Meydanındaki kutlama programı, Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu Bando Takımı eşliğinde okulların resmigeçit töreniyle sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement