Ordu İl Özel İdaresinden Sağlık Müdürlüğüne Ambulans - Son Dakika
Yerel

Ordu İl Özel İdaresinden Sağlık Müdürlüğüne Ambulans

Ordu İl Özel İdaresinden Sağlık Müdürlüğüne Ambulans

Ordu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından alınan ambulans, düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

27.02.2014 09:05

Ordu Valiliği önünde yapılan ambulans teslim törenine Vali Kenan Çiftçi, Vali Yardımcıları Ömer Adar, Niyazi Erten, Halil Karbuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Engin Avcı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Coşkun Avcı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Özgür Eren, Ordu Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çetin Gündoğdu katıldı.

Ambulans teslim töreninde bir konuşma yapan Vali Kenan Çiftçi, "Devletimiz, tüm alanlarda en iyisini, en güzelini yapmaya çalışıyor. Eğitimde farklı çalışmalarımız var. Ulaşım sektöründe farklı çalışmalarımız var. Turizmde farklı çalışmalarımız var. Sağlıkta da hem hastanelerin yapılması, hem de sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması için çalışmalarımız var." dedi.

"Sağlıkta hastaneler yapılırken, hastaların hastaneye ulaştırılması için ambulansa da ihtiyaç duyuluyor." diyen Vali Kenan Çiftçi, 7 tane ambulansın Sağlık Bakanlığı, 1 tane ambulansın da İl Özel İdaresi katkılarıyla alındığını ifade etti.

Vali Çiftçi, konuşmasının ardından acil yardım ambulansının anahtarını İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Özgür Eren'e teslim etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu İl Özel İdaresinden Sağlık Müdürlüğüne Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement