Ordu'yu Bölgede Temsil Edecekler - Son Dakika
Yerel

Ordu'yu Bölgede Temsil Edecekler

Ordu\'yu Bölgede Temsil Edecekler

Ordu’nun Fatsa İlçesi Büyükata Ortaokulu, Yıldız Kızlar Voleybol alanında il şampiyonu olarak Ordu’yu bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.

24.02.2015 13:57

Ordu'nun Fatsa İlçesi Büyükata Ortaokulu, Yıldız Kızlar Voleybol alanında il şampiyonu olarak Ordu'yu bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.

2014-2015 eğitim-öğretim dönemi yıldız kız voleybol alanında maçlarında Fatsa şampiyonu olan Büyükata Ortaokulu, il finallerinde Ünye TOKİ Ömer Çam Ortaokulunu 3-0, Ordu Merkez Ortaokulu'nu da 3-1 yenerek il şampiyonu oldu. Grup ve final müsabakalarında hiçbir maçını kaybetmeden il birincisi olan Büyükata Ortaokulu, Ordu'yu bölge maçlarında temsil edecek.

Kazanılan Ordu şampiyonluğu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükata Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Kürşat Teoman Binboğa, "Fatsa ilçemizdeki müsabakalarda başarılı olarak ilçemizi ilde temsil etmek için hak kazanmıştık. İlde de aynı başarıyı göstererek bölge yarışmalarında Ordu ilini okulumuz temsil edecek. Çok çalıştık ve bu çalışmamızın karşılığı olarak il birinciliğini kazandık. Hedefimiz bölgeler arası turnuvalarda da şampiyon olmaktır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu'yu Bölgede Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement