Orhangazi'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'deki Trafik Kazası

Orhangazi\'deki Trafik Kazası

Orhangazi'de TIR'la çarpışan otomobilde hayatını kaybedenlerden üzerinde kimlik çıkmayan kişinin kimlik tespiti yapıldı.

22.09.2011 18:01

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, tır ile çarpışan otomobilde hayatını kaybeden 5 kişiden üzerinden kimlik çıkmayan kişinin 27 yaşındaki İbrahim Ethem Yılmaz olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Orhangazi- İznik karayolu 5. kilometrede tır ile çarpışan otomobilde yaşamını yitiren 5 kişiden, ismi belirlenemeyen kişinin İbrahim Ethem Yılmaz (27) olduğu tespit edildi.

Orhangazi'den İznik yönüne giden Gürkan Şahin'in (32) kullandığı 16 ZJ 320 otomobil ile Karabük'ten Bursa Sebze ve Meyve Hali'ne gittiği öğrenilen Erkan Özkan (30) yönetimindeki 07 EJL 25 plakalı tır, Orhangazi-İznik karayolu 5. kilometrede çarpışmıştı. Kazada, otomobilde sıkışan sürücü Gürkan Şahin, Cihan Taşdemir (30), Haydar Yıldırım (27) ve Zafer Çetin Bayrak (39) ile ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetmiş, tır şoförü Erkan Özkan ile bu araçta bulunan Hanifi Zeren (30), Sinan Namal (19) ve Ahmet Yılmaz (36) yaralanmıştı.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement