Orman Bölge Müdürü Coşkun Harmancık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Orman Bölge Müdürü Coşkun Harmancık'ta İncelemelerde Bulundu

Orman Bölge Müdürü Coşkun Harmancık\'ta İncelemelerde Bulundu

Bursa Orman Bölge Müdür Ahmet Köksal Coşkun, Harmancık ilçesinde incelemelerde bulundu.

10.01.2012 13:22

Bursa Orman Bölge Müdür Ahmet Köksal Coşkun, Harmancık ilçesinde incelemelerde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Coşkun, Harmancık'a yeni tayin olan Kaymakam Veysel Osmanoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş, köy muhtarları ve Harmancıklı vatandaşlarla bir araya geldi. Harmancık Orman İşletme Müdürü Şerafettin Akşahin tarafından verilen yemeğe de katılan Coşkun, "Harmancık'a aylardır gelmek istiyordum, ancak fırsat bulabildim. İlçenin tabii güzellikleri insanı büyülüyor. Bursa'nın böyle güzel bir ilçesi gelişmeyi hak ediyor. Gerekli yatırımların yapılmasıyla beraber Harmancık hak ettiği değeri bulacaktır" dedi.

Bölge Müdürü Coşkun, "Bildiğiniz gibi ormanlar dünyamızın en önemli doğal kaynaklarından biridir. Bu kaynakları kullanırken toplumun ihtiyaçlarını karşılamak, ormanlarımızı korumak, geliştirmek ve gelecek kuşaklara aktarmak biz ormancıların en asli görevidir. Çalışmalarımızı iş birliği içerisinde gerçekleştireceğiz. Kurumumuzun kamuoyundaki itibarını ve güvenini korumayı kendimize ilke edinmeliyiz. İyi işler yapacağımıza ve bunda da başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Bölge Müdürü Köksal Coşkun, Harmancık Orman İşletme Müdürü Şerafettin Akşahin'e ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürü Coşkun Harmancık'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement