Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme Projesi - Son Dakika
Yerel

Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme Projesi

Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme Projesi

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında “Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme” projesi ön bilgilendirme toplantısı yapıldı.

05.03.2014 09:46

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge başkanlığında "Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme" projesi ön bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na sunulmuş olan proje; Almanya ve Finlandiya'daki Özel eğitime muhtaç bireyler için uygulanan mesleki yöneltme-yönlendirme yönergelerinin uygulanışı hakkında bilgi sahibi olmayı, Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin mesleki yönlendirmesinde uygulama planlarının, eğitsel ve mesleki belgelerin neler olduğunu ve nasıl bir süreç izlendiğini gözlemlemeyi ve özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin özelliklerine uygun iş ve meslek alanlarının belirlenme stratejilerinin karşılaştırılmasını yapmayı amaçlamakta.

Bu kapsamda proje 06-19 Nisan 2014 tarihleri arasında Almanya'ya ve 18-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında Finlandiya'ya 2'şer haftalık çalışma ziyaretleri düzenlenecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orta-Ağır Düzeyde Zihinsel Yetersizliği ve Otizmi Olan Bireylerde Mesleki Yönlendirme Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement