OSİAD'da Nöbet Değişimi - Son Dakika
Yerel

OSİAD'da Nöbet Değişimi

OSİAD\'da Nöbet Değişimi

Organize Sanayici İşadamları Derneğine iki dönem başkanlık yapan Can Hakan Karaca, görevini Ahmet Kasapoğlu'na devretti.

13.01.2014 12:01  Güncelleme: 12:16

Organize Sanayici İşadamları Derneği'ne (OSİAD) iki dönem başkanlık yapan Can Hakan Karaca, OSİAD Genel Kurulu toplantısı sonunda görevini Ahmet Kasapoğlu'na devretti.

OSİAD Genel Kurul toplantısında Ahmet Kasapoğlu başkanlığındaki liste seçimleri kazandı. Kasapoğlu'nun listesi Enis Arın, Mehmet Kestane, Muhittin Topuz, Mustafa Yazıcı, Atlıhan Bozkurt ve Esma Yeşilırmak'tan oluştu.

Can Hakan Karaca yaptığı konuşmada, iki dönem başkanlık görevinde bulunduğu OSİAD'ta öncelikle sanayi bölgesinin bir camia haline gelmesini sağladıklarını, o günlerde 3-5 kişiyle başlayan derneği bugün 98 kişiyle devretmenin keyfini yaşadıklarını söyledi.

Sanayicilerin artık birbirini tanımakla kalmayıp kendi işlerinde de destek almaya başladıklarını ve herkesin birbirinin takımını tezgahını kullandıklarını ifade eden Karaca, " Artık bir sanayi camiası olma yolunda kararlı ve emin adımlarla gidiyoruz. Hem gücümüz birbirimize dayanarak artıyor, hem de sosyal olarak birbirimizden faydalanıyoruz" dedi.

OSİAD'ın şimdiye kadar dile getirdiği bütün projeleri gerçekleştirdiğini, motivasyon galaları düzenlenerek başarılı sanayicilerin ödüllendirildiğini, bölgenin en büyük eksikliği olan envanter katalogu yapıldığını böylece bütün sanayicilerin birbirini tanıyabileceği bir yapı oluşturduklarını belirten Karaca şöyle konuştu:

"Üçüncü çalışmamız organize yönetiminde sanayicinin temsili konusuydu. Bunu da hallettik. Artık sanayicilerimizden de temsilcilerimiz var. Çok yakın tarihlerde de sadece sanayicilerimizden oluşan bir yönetim teşkil edilecek. Bir sonraki aşamada ise sosyal tesis kompleksi projesi gerçekleşti, ihalesine sıra geldi. Artık gönül rahatlığıyla görevimi devrediyorum. Bunlar sıralı görevler. Zamanla birbirimize devredeceğimiz görevler. Beni iki dönemdir destekleyen OSİAD camiasına teşekkür ediyorum. Umut ediyorum arkadaşlarımız bizden aldıkları çıtayı daha yukarılara taşıyacaklardır."

OSİAD'ın yeni başkanı Ahmet Kasapoğlu da önümüzdeki dönemde derneğin başkanlık temsilini kendisine layık gördükleri için tüm üyelere teşekkür etti. Kasapoğlu, " Aynı amaç etrafında toplanmış, planlı çalışan, nitelikli insanların başaramayacağı bir şey olduğunu sanmıyorum. İçinde bulunduğumuz iletişim ve bilişim çağında, globalleşmeyi Antalya ve Organize Sanayi Bölgesi için avantaja çevirerek dış piyasalar ile rekabet eden ve söz sahibi konuma getirmek öncelikli hedefimiz olacaktır. Bayrağı devraldığımız Can Hakan Karaca şahsında tüm önceki dönem yönetim kadrosuna başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunarım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel OSİAD'da Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement